A favor de la concòrdia i la convivència

0
125

Les i els joves socialistes celebrem els indults com a eina de concòrdia i convivència

El Consell de Ministres d’aquest matí serà recordat per una decisió valenta i de concòrdia. En un clar exercici de magnanimitat, el Govern de Pedro Sánchez ha donat llum verda a la concessió dels indults als polítics independentistes condemnats pel trencament de la legalitat i l’intent de trencar la convivència a Catalunya durant la tardor de 2017.

Els i les joves socialistes recolzem fermament la decisió presa pel Govern d’Espanya i celebrem l’inici d’un nou temps polític no només a Catalunya sinó també a la resta d’Espanya. El jovent socialista apostem per passar pàgina al conflicte en què les forces nacionalistes ens han fet viure i recolzem la utilització de totes aquelles eines que la legislació posa a les nostres mans per fer del benestar i les oportunitats del jovent l’eix prioritari en l’acció del govern.

A partir d’avui, amb la concessió dels indults, fem un pas important en el camí cap al retrobament dels i les catalanes, entre elles i amb la resta d’espanyols i espanyoles. Tots i totes, sense divisions alimentades pel nacionalisme, volem fer créixer la Catalunya que van construir amb esforç les generacions anteriors i que en els darrers anys ha vist esquinçat qualsevol pla de futur. Apostem per endegar un nou temps polític fonamentat en els trets característics del socialisme: diàleg, negociació i pacte. Les eines amb les quals el socialisme ha fet avançar el nostre país en el passat, amb les que el fa avançar ara i amb les que seguirem treballant sense descans.

La finalitat dels esforços del jovent socialista des de la seva fundació ha estat sempre construir una Catalunya i una Espanya amb futur on es doni resposta a les necessitats dels i les joves: oportunitats laborals de qualitat, capacitat d’emancipació i de construir un projecte de vida, en definitiva, posar fi a la precarietat. Les generacions joves desitgem que la política aporti solucions a les nostres inquietuds i problemes. En un moment com l’actual, en què tenim a l’abast l’oportunitat de redefinir el futur, els i les socialistes apostem per construir. Per això, la concòrdia i la unitat són irrenunciables.

Com a primera força política a tota Espanya i en concret a Catalunya, també des de l’acció al carrer i des de la política de base, els i les joves socialistes estenem la mà a tot allò que ajudi a reteixir la convivència, millorar la vida del jovent català i a unir la societat en un futur en comú.

 

Manifest en format PDF

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here