El consell de Federació del PSC Alt Penedès – Garraf aprova la resolució de JSC

0
277

En el passat consell de Federació del PSC Alt Penedès- Garraf, la JSC de la comarca va presentar una resolució sobre la pujada de taxes de dels cicles formatius. Aquesta va ser aprovada amb la unanimitat dels presents, unint-se així el PSC a la condemna d’aquestes noves taxes que s’afegeixen a les ja fetes pel govern en matèria d’educació.

La resolució de la Joventut Socialista de l’Alt Penedès i del Garraf condemna la etilització de la formació professional com a conseqüència de la pujada de les taxes d’aquest tipus de formació, incompatible amb un estat social.

La Joventut Socialista de l’Alt Penedès i el Garraf respon així a aquestes mesures, donat que s’està negant un dret fonamental com és l’educació a les famílies amb les rentes més baixes, i el que encara es pitjor, s’està reduint en gran mesura les possibilitats de tota la ciutadania a aspirar a un futur millor, a ampliar els seus coneixements o a reciclar-se professionalment.

Per aquests motiu, es demana als nostres representants polítics al parlament que instin al govern de la Generalitat a mantenir el finançament dels Cicles Formatius establert fins ara, que realitzin mesures d’inversió en comptes de mesures que retallin els drets socials i que augmentin la partida destinada a subvencionar els Cicles Formatius exigint un augment de formadors i l’establiment de programes de reciclatge i actualització de continguts així com la modernització de les instal•lacions als centres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here