Consell Nacional JSC a Vilanova i la Geltrú

0
305

El primer Consell Nacional del 2013 de la JSC es celebra a la capital de la comarca del Garraf, sent també el primer Consell Nacional que té lloc a la nostra Federació

El passat dissabte dia 27 d’Abril va tenir lloc el Consell Nacional de les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) al centre cívic el Molí de Vent de Vilanova i la Geltrú. L’assistència va ser un èxit, tot i que el dia no acompanyava degut al mal temps i la pluja. Així la sala es va omplir amb Consellers d’arreu del nostre païs Cal destacar que aquest ha sigut el primer Consell Nacional que té lloc a la nostra Federació.

La sessió va ser inaugurada per Sara Martínez, primera secretària de la JSC Alt Penedès-Garraf, i per Francisco Romero Gamarra, membre de l’executiva de la Federació Alt Penedès-Garraf.

El matí va ser molt intens i es van tractar molts temes. El tema més important va ser la presentació l’Informe de Gestió de la Comissió Executiva Nacional (CEN) de la JSC amb un vídeo on es podia veure els diferents actes i accions que s’han dut a terme durant aquest primer any de mandat de la CEN.

Els primers secretaris de les diferents federacions van valorar molt positivament el treball fet per la CEN. Van destacar el gran treball que han fet en materia de comunicació i difusió de les activitats realitzades per la JSC durant aquest any, arribant a sortir en els Telenoticies de Cuatro, Telecinco i en diversos diaris de tirada nacional. També van destacar algunes de les activitats fetes per la CEN, com la tallada de la frontera a la Jonquera per protestar contra l’amnistia fiscal i l’evasió de capitals i l’acte de la República que va tenir lloc a Montjuïc i on es va penjar la bandera republicana. Tot i això, els diferent primers secretaris han dit que això només és el principi i que encara hi ha molta feina a fer i que podem comptar amb els seus militants per poder tirar endavant el projecte de la CEN. Amb aquestes valoracions, l’Informe de Gestió es va aprovar per unanimitat.

A més a més, es van presentar 9 Resolucions, tant de caire social com polític, les quals van ser aprovades per la gran majoria de Consellers Nacionals:

Per “rescatar les persones” a favor de la Iniciativa Legislativa Popular per la Renda Garantida Ciutadana

Per una educació pública lliure de reformes i retallades ideològiques

Per continuar donant passes clares en la consecució de la Tercera República

Per exigir restituir les delegacions territorials de TV3

Volem una Catalunya definitivament lliure d’animals en circs

A favor del municipalisme com a motor de canvi,         cohesió social i transformació política

“Un nen, un àpat”, per la justa distribució en contra del malbaratament de les grans superfícies

Per condemnar la proposta de modificació de la llei de ‘Interrupción Voluntaria del Embarazo’ que trenca de dalt a baix els drets de les dones a decidir sobre el seu propi cos

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here