DECLARACIÓ DE LA JSC DAVANT LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM, 14.10.2019

0
107

Avui s’ha donat a conèixer la Sentència del Tribunal Suprem sobre els principals líders del procés independentista.

Des de la Joventut Socialista de Catalunya volem expressar:

  • el nostre respecte per la decisió judicial. Vivim en un Estat de dret, democràtic i transparent, amb separació de poders i on el poder judicial executa les seves tasques respectant els drets i llibertats amparats en la Constitució.
  • totes les sentències són opinables. Entenem que hi hagi una part de la ciutadania que no recolza la sentència però demanem que no hi hagi cap enfrontament per la mateixa i es respecti la llibertat d’expressió que caracteritza a una societat cívica i tolerant.
  • La necessitat que es deixi d’utilitzar les institucions catalanes així com les plataformes que haurien d’integrar la pluralitat del jovent com el CNJC, per generar falses expectatives sobre una amnistia o qualsevol altre solució unilateral fora del marc legal.
  • ens oferim, com a joves que volem desencallar aquesta situació, a continuar treballant des del nostre àmbit d’actuació per poder cercar consensos amb la resta d’organitzacions polítiques juvenils.

Els i les joves socialistes del país estem convençuts que necessitem les cessions de tothom per poder arribar a acords que ens facin viure en una societat millor. Som molts els i les joves que no estem còmodes amb les formes i les accions que s’han dut a terme durant els últims anys i és per això que demanem a totes les forces polítiques que estiguin a l’alçada i treballin conjuntament per resoldre aquesta situació. Ens ho mereixem.

Barcelona, 14 d’octubre de 2019.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here