Ho hem aconseguit!

0
64

Ahir els i les socialistes vam guanyar les eleccions. Vam dir que ho faríem, i ho hem fet! I aquesta victòria és gràcies a totes i tots vosaltres, un miler de companyes i companys d’arreu del territori que s’han deixat la pell durant els últims 15 dies per fer arribar les nostres propostes a cada jove del país. Gràcies!

Amb aquest triomf, es constaten les tres demandes clares de la societat catalana. Que vol canvi, que vol progrés i que vol a Salvador Illa com a President de la Generalitat. Per primera vegada en una dècada, l’esquerra ha agafat les regnes d’un Parlament fins ara controlat per l’independentisme de la dreta catalana més casposa. Ara, doncs, ha arribat el moment d’escollir. Escollir mirar endavant amb el candidat que demanen els i les catalanes o continuar amb la mateixa cantarella dels darrers anys. Escollir entre un govern progressista i d’esquerres que doni oportunitats als i les joves i acabi amb les polítiques de dretes que els asfixien o continuar donant-li ales a una dreta que només mira per si mateixa.

Des de la JSC ho tenim clar. Amb els resultats sobre la taula, i una clara majoria de diputats i diputades d’esquerres al Parlament, ha arribat el moment de girar pàgina i transformar Catalunya en una terra per a joves, on podem formar-nos, treballar en unes condicions dignes i emancipar-nos abans dels 40. Una Catalunya amb un Govern que miri per tots i totes les catalanes, que digui “s’ha acabat” a l’independentisme i reconstrueixi un país on la justícia social, el feminisme i l’ecologisme siguin les seves banderes.

Amb aquest desig en ment, la JSC seguirem treballant incansablement per aconseguir els acords necessaris per assolir aquest Govern, un d’esquerres, progressista, i encapçalat per Salvador Illa, un Govern que no deixi ningú enrere.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here