La JSC Alt Penedès Garraf crida a no pagar l’euro per recepta com a protesta

0
212

El passat divendres 21 de Juliol la Joventut Socialista de Catalunya de L’Alt Penedès- Garraf es va sumar al crit unànime en contra de l’euro per recepta en la campanya “La teva salut no té preu”. Durant tot el matí, es van penjar cartells i es van repartir fulletons informatius davant el CAP Jaume I de Vilanova i la Geltrú.

Amb aquest acte, la JSC de Alt Penedès Garraf es suma a la campanya informativa que la JSC està duent a terme per tota Catalunya en contra el “repagament” de l’euro per recepta, la taxa farmacèutica implantada pel Govern català que va entrar en vigor el passat mes. Amb el lema “La teva salut no té preu”, l’acció reivindicativa dels i les joves socialistes té com objectiu informar els usuaris sobre les “injustes conseqüències” de la taxa i de l’opció de no pagar-la a les farmàcies i fer que s’encarregui la Generalitat del seu cobrament com a mesura de protesta.

La primera secretaria de la JSC Alt Penedès Garraf, Sara Martinez, sentència que “aquesta taxa a part d’injusta és insolidària, ja que no diferència entre les rentes més altes i les més baixes, ni tampoc amb la població que més malalta està” i d’aquesta manera “ demanem la insubmissió a pagar com a mínim una vegada aquesta taxa que més tard ens vindrà amb un recàrrec del 20% però d’aquesta forma ja haurem mostrat que no estem conformes amb les polítiques injustes de CIU”

Galería d’imatges

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here