La JSC desplega una gran pancarta a Sant Jaume: “Sha acabat. Passem pàgina”

0
72

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha realitzat aquest matí una acció a la Plaça Sant Jaume que ha consistit a desplegar una pancarta de 10×10 metres amb la frase “S’ha acabat. Passem pàgina” amb la presència del candidat socialista a la Generalitat de Catalunya, Salvador Illa.

En declaracions als mitjans de comunicació, el primer secretari de la JSC i diputat al Congrés, Arnau Ramírez, ha animat a tota la gent jove de Catalunya a votar massivament a Salvador Illa aquest diumenge per acabar amb 10 anys de decadència independentista i obrir una nova etapa en la qual el jovent català sí tingui oportunitats: “No ens resignem a ser els eterns oblidats. El jovent ha d’alçar la veu aquest diumenge!”.

Per la seva part, el secretari general de Juventudes Socialistas de España (JSE) i diputat al Congrés, Omar Anguita, ha comparat la firma conjunta dels partits independentistes vetant qualsevol acord amb el PSC amb la foto de Colón de les tres dretes i ultradretes en l’àmbit estatal: “Queremos superar la etapa de los vetos y la división y tener a Salvador Illa al frente de la Generalitat para abrir un nuevo tiempo”.

Finalment, el candidat socialista Salvador Illa ha defensat que Catalunya ha de tornar a ser una terra per a joves: “Necessitem la gent jove de Catalunya, cal omplir aquest diumenge les urnes amb paperetes socialistes per tenir treball, formació i habitatge per tots els i les joves”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here