La JSC dóna suport a Austràlia i Indonèsia davant els incendis i les inundacions

0
179

Austràlia es crema. A dia d’avui, les flames han consumit més de 10,7 milions d’hectàrees, han causat milers de destrosses materials i han segat les vides de 28 persones i milions d’animals.
Indonèsia s’ofega. A hores d’ara, 60 persones han defallit i milers de persones han hagut de ser evacuades degut a les fortes inundacions i als terratrèmols.
Aquests fets no han passat per no res. L’emergència climàtica és cada cop més palpable i es materialitza en forma de grans incendis, en forma d’implacables inundacions i terratrèmols. Aquesta situació es pot revertir, però. Com a jovent no podem mirar a una altra banda mentre la nostra llar, el món, mor.
Per això, avui la JSC hem estat presents a l’acció convocada per Fridays for Future en què es buscava donar suport a Austràlia i Indonèsia, per tal de transmetre a totes aquelles persones afectades el nostre suport i escalf.
Com a joves, ens comprometem a lluitar incansablement fins que aconseguim un futur més net i ecològic, lliure de la contaminació massiva que caracteritza el nostre present.
Ecologisme o barbàrie!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here