La JSC s’adhereix al manifest del CNJC en defensa dels habitatges dignes i contra la precarietat juvenil

0
112

La Joventut Socialista de Catalunya sempre ha fet èmfasi en la necessitat de què els i les joves tinguin unes condicions de vida digna, amb un treball estable, un sou adient i un habitatge on poder desenvolupar el seu projecte de vida. Per aquests motius, i atesos a què milers de joves estan sofrint la precarietat, ara agreujada per la pandèmia de la COVID-19, la JSC ens adherim al manifest del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya en defensa dels habitatges dignes i contra la precarietat juvenil.

A Catalunya els lloguers han pujat un 35’6% entre el 2013 i el 2019, els sous dels i les joves han disminuït un 20’78% i la taxa d’emancipació ha arribat al mínim històric del 19’7%. El jovent ens trobem a una situació crítica a què hem arribat per culpa dels governs independentistes i de dretes, pels que clarament no som una prioritat.

És ara quan hem de donar una passa endavant i lluitar per un dret essencial com és tenir un sostre digne. És ara quan hem de lluitar contra les condicions abusives que ens impedeixen emancipar-nos per manca de recursos econòmics.

Per això, la JSC diem prou i reiterem el nostre compromís en aquesta lluita. Lluitem per un habitatge digne! Combatem la precarietat juvenil!

 

-Accediu aquí al manifest-

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here