Marc Marcos nou primer secretari de Vilanova i la Geltrú

0
855
La Joventut Socialista de Vilanova i la Geltrú escull nova direcció local de Vilanova i la Geltrú.
Divendres 11, es va celebrar l’assemblea extraordinària de la JSC de Vilanova i la Geltrú, a on es va escollir el nou Primer Secretari local i l’equip que l’acompanyarà en el seu mandat. Marc Marcos serà qui encapçalarà l’organització socialista juvenil a la ciutat, acompanyat de Pau Rodríguez i Sergio Garcia.
El nou Primer Secretari va agrair a tots els militants l’elecció i va encoratjar a treballar plegats a l’agrupació per fer arribar la veu dels i les joves, i fer-ho també participant activament de la vida política i conjuntament amb el PSC, per fer-los arribar aquelles propostes que permetin parlar dels problemes reals de la joventut de Vilanova i la Geltrú. A l’acte va participar-hi el responsable de l’organització a l’Alt Penedès i  el Garraf, Pau Rodríguez, que va anunciar un major desplegament de l’organització i l’entrada de nous joves a les comarques del Garraf i l’Alt Penedès.
El candidat socialista a l’alcaldia de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz, va intervenir a l’assemblea agraint el compromís i felicitant-los per mantenir a Vilanova i la Geltrú la veu dels joves socialistes. En aquest sentit, va anunciar que el Programa de Govern que s’està treballant comptarà amb un apartat específic de propostes adreçades pels joves, en consonància a les mesures que s’estan impulsant des del govern de Pedro Sánchez, amb punts com el Pla contra l’atur juvenil, per millorar i dignificar l’entrada al mercat laboral i la formació. Ruiz va dir que cal complementar aquestes accions amb aquelles mesures que des de l’Ajuntament es poden fer, com abordar el problema de l’emancipació, l’accés a la cultura o la mobilitat, entre altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here