Neix la JSC Ribes-Roquetes

0
787

Nova agrupació de la Joventut Socialista a Sant Pere de Ribes

Aquest dissabte 22 de març ha tingut lloc a la Biblioteca Josep Pla de Les Roquetes (Sant Pere de Ribes) la constitució de la nova agrupació de la Joventut de Ribes-Roquetes.

L’acte de constitució va comptar amb les intervencions del company Javier Naya, en representació de la Comissió Executiva Nacional de la JSC; Sara Martínez, en representació de la JSC de l’Alt Penedès-Garraf com a Primera Secretària, i Toni Aliaga, nou Primer Secretari de la JSC de Ribes-Roquetes. Tant Javier Naya com Sara Martínez van encoratjar al nou equip a treballar per la realitat i les necessitats reals dels joves del municipi a través de polítiques de joventut. Una tasca a on la nova agrupació tindrà el ple suport de l’organització a nivell nacional així com de l’executiva de l’Alt Penedès – Garraf.

A l’acte de constitució també hi va intervenir Abigail Garrido, com a Primera Secretària de l’agrupació local del PSC, que es va encarregar d’obrir l’acte i on també va encoratjar a continuar treballant als joves socialistas que van donar el pas per formar aquesta Agrupació per apropar el projecte socialista entre el col•lectiu de joves.

Ja Toni Aliaga, com a primer secretari de la JSC, va manifestar seva voluntat de treballar amb i pels joves del municipi per contrarestar la dificil situació que té el municipi, el qual té la tasa d’atur més elevada de la comarca del Garraf, entorn del 25%. També ha posat de manifest la necessitat d’apropar la política als joves i de fer una política molt més propera per tal de tornar la credibilitat que els polítics han perdut en els últims anys.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here