Alt Penedès-Garraf

La JSC Alt Penedès - Garraf amb motiu del 28 de Juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTB

El proper 28 de Juny és el Dia Internacional de l'Orgull Gay, per aquest motiu la Joventut Socialista de l'Alt Penedès - Garraf hem realitzat un vídeo en el que volem reivindicar amb humor els drets


Des de la Joventut Socialista de l'Alt Penedès - Garraf creiem en la defensa de les llibertats i lluitem per aconseguir una societat igualitària, per tant denunciem la discriminació i la desigualtat per motius d'orientació sexual, i continuem defensant el matrimoni entre persones del mateix sexe, l'adopció i aconseguir, en definitiva, els mateixos drets que totes les parelles heterosexuals.

El vídeo realitzat per la JSC Alt Penedès -- Garraf, vol posar en relleu a través d'una cançó amb un missatge clar en defensa dels drets del col·lectiu LGTB. Totes les persones del món tenen dret a gaudir de la seva vida sentimental i sexual de la manera que els realitzi i faci feliços, sense discriminacions ni restriccions.

Aquesta és una lluita on queda molt per fer, on dia a dia ens trobem obstacles per poder aconseguir una societat igualitària. Per tant, mentre la dreta rància intenta retallar tots els drets del col·lectiu LGTB, a nosaltres no ens podran retallar les nostres idees i les nostres conviccions en la recerca d'una societat igualitària i sense discriminacions de qualsevol tipus.

Vídeos relacionats (1)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)