Alt Penedès-Garraf

Neix la JSC Ribes-Roquetes

Nova agrupació de la Joventut Socialista a Sant Pere de Ribes

Aquest dissabte 22 de març ha tingut lloc a la Biblioteca Josep Pla de Les Roquetes (Sant Pere de Ribes) la constitució de la nova agrupació de la Joventut de Ribes-Roquetes.

L’acte de constitució va comptar amb les intervencions del company Javier Naya, en representació de la Comissió Executiva Nacional de la JSC; Sara Martínez, en representació de la JSC de l’Alt Penedès-Garraf com a Primera Secretària, i Toni Aliaga, nou Primer Secretari de la JSC de Ribes-Roquetes. Tant Javier Naya com Sara Martínez van encoratjar al nou equip a treballar per la realitat i les necessitats reals dels joves del municipi a través de polítiques de joventut. Una tasca a on la nova agrupació tindrà el ple suport de l’organització a nivell nacional així com de l’executiva de l’Alt Penedès – Garraf.

A l’acte de constitució també hi va intervenir Abigail Garrido, com a Primera Secretària de l’agrupació local del PSC, que es va encarregar d’obrir l’acte i on també va encoratjar a continuar treballant als joves socialistas que van donar el pas per formar aquesta Agrupació per apropar el projecte socialista entre el col•lectiu de joves.

Ja Toni Aliaga, com a primer secretari de la JSC, va manifestar seva voluntat de treballar amb i pels joves del municipi per contrarestar la dificil situació que té el municipi, el qual té la tasa d’atur més elevada de la comarca del Garraf, entorn del 25%. També ha posat de manifest la necessitat d’apropar la política als joves i de fer una política molt més propera per tal de tornar la credibilitat que els polítics han perdut en els últims anys.