Petició a la Junta Local de Seguretat pels atacs al PSC de Vilanova i la Geltrú

0
319

Amb el darrer atac a la seu de l’agrupació socialista de Vilanova i la Geltrú, hem comunicat avui a l’alcaldessa com a màxima responsable de la Junta Local de Seguretat, la preocupació pels darrers esdeveniments que han passat de les pintades a l’atac violent amb estris contundents.

La seu del PSC ha rebut en els darrers 8 mesos fins a cinc actes vandàlics, alguns d’ells realitzats amb estris contundents que han suposat fins a dos cops retirar tots els vidres. Aquest darrer ha estat reivindicat per Arran, que forma part dels col·lectius propers a la CUP, mitjançant un vídeo a les xarxes socials. El PSC ja ho ha posat en coneixement dels Mossos d’Esquadra i dels seus serveis jurídics.

La darrera Junta Local de Seguretat de Vilanova i la Geltrú acordà incrementar la vigilància i identificar persones que vagin amb el rostre tapat i amb objectes contundents, com és aquest cas, per això el PSC insta a que des del govern municipal actuï contra tots els grups violents que actuïn per la ciutat impunement.

Finalment, lamentem que aquests grups violents i extremistes vulguin pertorbar la convivència de Vilanova i la Geltrú i fem una condemna contra tota violència.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here