Els plens municipals aproven la moció presentada per la JSC Alt Penedès-Garraf

0
225

La moció de rebuig a la pujada de taxes universitàries de la JSC Alt Penedès – Garraf ha estat aprovada en tots els plens del territori.

Durant aquest últim mes, la JSC ha presentat als diferents grups del PSC dels ajuntament del territori una moció que demana rebutjar l’augment del 66% de les taxes universitàries. Els ajuntaments Vilanova i la Geltrú, Sitges, Canyelles, Olivella, Sant Pere de Ribes, Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Sant Cugat Sesgarrigues, Mediona i Gelida han aprovat la moció en alguns per unanimitat i en altres amb els vots en contra de CIU i PP.

La moció ha estat també presentada al Consell Comarcal del Alt Penedès, on va quedar aprovada i on només el Partit Popular de Catalunya va votar en contra.

Els motius i argumentaris que recollia la moció de la JSC responien a l’augment de taxes universitàries aprovat per la Generalitat i que suposarà l’exclusió de milers de joves de la universitat pública, l’endeutament massiu de famílies en un intent de poder pagar-la i farà que la universitat es transformi en una universitat excloent i injusta.

Amb aquest posicionament la JSC Alt Penedès-Garraf ha volgut traslladar el seu rebuig a les mesures darrerament preses pel Govern Central i ja que la Generalitat fa mesos que les va recolzar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here