Juan Luis Ruiz serà el número 15 de la llista del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya, acompanyat d’Albert Tort (43), Sergio García (55) i Filo Martínez (76)

El Consell Nacional del PSC ha aprovat avui la candidatura socialista per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, que comptarà amb quatre representants del PSC Alt Penedès-Garraf. El número 15 de la candidatura per Barcelona, que acompanyarà el candidat a President de la Generalitat, Salvador Illa, a les properes eleccions del 14 de febrer, serà Juan Luis Ruiz, primer secretari de la federació socialista, diputat de Turisme a la Diputació de Barcelona, i regidor de Vilanova i la Geltrú. Albert Tort, secretari d’organització de la federació Alt Penedès-Garraf del PSC, vicepresident del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i regidor a Sant Martí Sarroca serà el número 43 de la candidatura, seguit de Sergio García (número 55) com a membre de la Joventut Socialista de Catalunya a l’Alt Penedès-Garraf i de la regidora socialista de Santa Margarida i els Monjos, Filo Martínez (número 76).

Juan Luis Ruiz ha destacat que “és necessari avançar amb visió de progrés per a Catalunya, des de la sensatesa, el rigor i el diàleg. Per això està clar que a Catalunya, i ho sabem bé des de les comarques del Garraf i l’Alt Penedès, necessitem un canvi que deixi enrere el que hem viscut amb l’actual govern de Catalunya”. Ruiz ha afegit que “ERC i Junts ens prometen seguir amb el mateix Govern que ens ha portat a una legislatura fallida, i davant d’això els socialistes som els qui teixirem una alternativa transversal i compromesa amb el catalanisme útil i el retrobament, que ara és més possible i necessària que mai”.  Ruiz també ha posat de relleu que “amb l’elecció de Salvador Illa com a candidat a la Presidència de la Generalitat, des del PSC anem a per totes per aconseguir-ho, no només pel PSC, sinó per Catalunya”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here