La JSC Alt Penedès – Garraf amb motiu del 28 de Juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTB

0
412

El proper 28 de Juny és el Dia Internacional de l’Orgull Gay, per aquest motiu la Joventut Socialista de l’Alt Penedès – Garraf hem realitzat un vídeo en el que volem reivindicar amb humor els drets

Des de la Joventut Socialista de l’Alt Penedès – Garraf creiem en la defensa de les llibertats i lluitem per aconseguir una societat igualitària, per tant denunciem la discriminació i la desigualtat per motius d’orientació sexual, i continuem defensant el matrimoni entre persones del mateix sexe, l’adopció i aconseguir, en definitiva, els mateixos drets que totes les parelles heterosexuals.

El vídeo realitzat per la JSC Alt Penedès — Garraf, vol posar en relleu a través d’una cançó amb un missatge clar en defensa dels drets del col·lectiu LGTB. Totes les persones del món tenen dret a gaudir de la seva vida sentimental i sexual de la manera que els realitzi i faci feliços, sense discriminacions ni restriccions.

Aquesta és una lluita on queda molt per fer, on dia a dia ens trobem obstacles per poder aconseguir una societat igualitària. Per tant, mentre la dreta rància intenta retallar tots els drets del col·lectiu LGTB, a nosaltres no ens podran retallar les nostres idees i les nostres conviccions en la recerca d’una societat igualitària i sense discriminacions de qualsevol tipus.

Vídeos relacionats

 

Human In Love Jsc

La JSC Alt Penedès – Garraf amb motiu del 28 de Juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTB #humansinlove El proper 28 de Juny és el Dia Internacional de l’Orgull Gay, per aquest motiu la Joventut Socialista de l’Alt Penedès – Garraf hem realitzat un vídeo en el que volem reivindicar amb humor els drets de tot el col•lectiu LGTB. Des de la Joventut Socialista de l’Alt Penedès – Garraf creiem en la defensa de les llibertats i lluitem per aconseguir una societat igualitària, per tant denunciem la discriminació i la desigualtat per motius d’orientació sexual, i continuem defensant el matrimoni entre persones del mateix sexe, l’adopció i aconseguir, en definitiva, els mateixos drets que totes les parelles heterosexuals. El vídeo realitzat per la JSC Alt Penedès — Garraf, vol posar en relleu a través d’una cançó amb un missatge clar en defensa dels drets del col•lectiu LGTB. Totes les persones del món tenen dret a gaudir de la seva vida sentimental i sexual de la manera que els realitzi i faci feliços, sense discriminacions ni restriccions. Aquesta és una lluita on queda molt per fer, on dia a dia ens trobem obstacles per poder aconseguir una societat igualitària. Per tant, mentre la dreta rància intenta retallar tots els drets del col•lectiu LGTB, a nosaltres no ens podran retallar les nostres idees i les nostres conviccions en la recerca d’una societat igualitària i sense discriminacions de qualsevol tipus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here