La Jsc de l’Alt Penedès-Garraf presenta una moció al territori contra l’atur juvenil

0
519

Al llarg d’aquest mes de Juliol la JSC Alt Penedès-Garraf ha presentat a diversos municipis de ambdues comarques una moció per tal d’abordar els problemes que genera l’alt percentatge d’atur juvenil en el que es troba Catalunya i els seus respectius municipis. Els grups municipals Socialistes han estat els encarregats de dur el debat de la moció als diversos plens municipals.

Els plens que han donat suport a la moció han estat: Vilanova i la Geltrú, Gelida, Sant Cugat de Sesgarrigues i Mediona, en els propers dies també es durà a Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Sitges, Sant Pere de Ribes, Sant Sadurní d’Anoia i Pontons

Des de la JSC s’ha volgut arribar al màxim de territori donant continuïtat al ple Monogràfic que es celebrarà el proper 24 i 25 de Juliol al Parlament de Catalunya, intentant apropar el màxim la problemàtica a tots els nivells institucionals. Es busca la complicitat de tots els estaments per treballar tant a nivell nacional com municipal les solucions a aquesta situació que està portant el límit les opcions laborals de més de la meitat de joves catalans i catalanes. Des del a JSC s’aposta per una solució conjunta, aquesta no és una lluita per fer camí sol, fa falta un gran pacte per donar sortida als joves del present i els joves del futur.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here